Welkom op de website van Feestpapier.

Wij zijn Astrid en Amanda en hebben Feestpapier opgericht. Wij leveren handgemaakte (feest)versiering als decoratie, voor verjaardagen, feestdagen en andere feestelijke momenten.  Slingers, kaarten, cadeaulabels, uitnodigingen, uitdeelzakjes, cupcake toppers/rietjes en paperbags zijn een onderdeel van het assortiment.

Wij hebben elkaar ontmoet als collega's in het basisonderwijs waarin wij nog steeds werkzaam zijn. Vanuit onze inspiratie voor interieur en feestversiering breiden wij Feestpapier steeds meer uit.

Alle versiering is gemaakt van kwaliteit papier. Het papier, de patronen en de kleuren kunnen afwijken van de foto's. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe trends omdat wij een uniek product willen leveren.

Heb je zelf wensen voor kleur, patronen of thema? Laat het ons weten. Dit kan via Facebook of via de mail info@feestpapier.nl. Wij kunnen dan samen met jouw ideeën een op maat gemaakte versiering creëren.

Omdat alle producten handgemaakt zijn, kan het voorkomen dat het werkelijke product iets afwijkt van de foto. Elk product wordt met veel zorg gemaakt maar het kan toch zijn dat je niet helemaal tevreden bent. Laat het ons weten en stuur ons een e-mail. Dan kunnen wij samen met jou een oplossing zoeken.

Regelmatig publiceren wij nieuwe foto's van onze creaties. Houd Facebook en onze website dus goed in de gaten!

© 2017 - 2021 www.feestpapier.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel